Tavam ērtumam – piedāvājam jebkuru no pirkumiem iesaiņot kā dāvanu!

Vai Tev arī šķiet, ka šogad Ziemassvētku gaidīšana ir īpašāka un ir vēlme svētkus radīt vēl skaistākus un neaizmirstamākus? Vai tās ir pandēmijas sekas, vai šī brīža ģeopolitiskā situācija, bet mums tāda sajūta ir. Un mēs radam! Radam ko jaunu īpašākai Ziemassvētku sajūtai.  Sūtīt varam uz tavu adresi vai arī uzreiz dāvanas saņēmējam.


Papildus burvībai – mākslinieces Agnese Aljēna un Maša Zurikova ir radījušas īpaši skaistas svētku apsveikumu kartiņas! Tās liksim klāt pie iesaiņotās dāvanas. Un vēl nedaudz salduma – it kā jau saldumu uz svētkiem nekad netrūkst! Bet tomēr, to arī nekad nevar būt par daudz. Pateicoties Karameļu darbnīcai esam izveidojuši īpašas veselīgās (bez cukura) karameles – ar izdevniecības dzenīti, ar mazās Mulas labāko draugu kaķi Brici un smaržīgo zemeni no franču recepšu grāmatas. Mums patīk visas trīs! Kura tev?


Un visbeidzot, draudzīga ziņa Tavam maciņam – visus pirkumus, kas pārsniegs 25 eiro, nosūtīsim Tev BEZ MAKSAS! Ceram, ka ar savām ziņām Tevi iepriecinājām.


Lai skaists Ziemassvētku gaidīšanas laiks!


Droši un Koši